Finib Oy:n Hallinnonturvan ryhmävastuuvakuutus parantaa asunto-osakeyhtiön hallituksen ja yhtiökokouksen puheenjohtajan turvaa taloudellisten korvausvaatimusten varalta.

  • Lisävakuutusmäärä 200 000 euroa nykyisen kiinteistövakuutuksen hallituksen vastuuvakuutusmäärän lisäksi. Vakuutusturva korvaa vakuutetun henkilön teon tai laiminlyönnin seurauksen taloyhtiölle tai sivulliselle aiheutuneen varallisuusvahingon, josta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa taloyhtiön hallituksen jäsenenä tai yhtiökokouksen puheenjohtajana. Lisävakuutusmäärä on 200 000 euroa yhtä vahinkotapahtumaa sekä vakuutuskautta kohden asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenten osalta yhteensä.
  • Rangaistusvaatimuksia koskevien asianajokulujen osalta korvausmäärä on 30 000 euroa, osana 200 000 euron vakuutusmäärää
  • Vahingon rajaamis- ja neuvontakulujen osalta korvausmäärä on 25 000 euroa, osana 200 000 euron vakuutusmäärää
  • Rangaistusvaatimuksia koskevien asianajokulujen osalta sekä vahingon rajaamis- ja neuvontakulujen osalta omavastuu on 0 euroa.
  • Vakuutus korvaa vahingon siltä osin kuin korvauksen määrä ylittää muusta soveltuvasta vakuutuksesta korvattavan määrän. Korvaukset haetaan siis ensisijaisesti kiinteistövakuutuksen vastuuosasta ja vasta jos sen turvan suuruus ei riitä, tästä vakuutuksesta.
  • Turvan myöntävä vakuutusyhtiö: LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Finib hallinnonturvaan liittymisen edellytykset

  • Finib Oy:n kautta hoidettu voimassa oleva kiinteistövakuutus, joka sisältää hallituksen vastuuvakuutuksen vähintään 33 000 euron vakuutusmäärällä
  • Finib Hallinnonturvaan voi liittyä asunto- tai kiinteistö-osakeyhtiö, jolla on ammattimainen isännöitsijä tai isännöitsijäksi valittu isännöintiyhteisö.

Asianajotoimisto Ruoholahti Oy:n asiantuntijapalvelut Finib Hallinnonturva-asiakkaille etuna tunnin maksuton oikeudellinen konsultaatio Asianajotoimisto Ruoholahti Oy:n asiantuntijan kanssa. Finib Isännöitsijäturvaan sisältyy myös lisämaksutta jatkuva Legal Helpdesk.

Annamme mielellämme lisätietoja FINIB HALLINNONTURVAsta puhelinnumerossa 09-7517 0700 tai sähköpostitse finib@finib.fi. Vuosimaksu on 145 euroa / kiinteistö. Otathan yhteyttä.

Ota yhteyttä

09-7517 0700

Sähköpostilla: finib@finib.fi

Lexia asianajotoimisto oy:n asiantuntijapalvelut

Lexia Asianajotoimisto Oy antaa Finib Hallinnonturva-asiakkaille etuna maksuttoman ensimmäisen konsultaation (enintään yhden tunnin) vahingonkorvausoikeudellisen ongelman arvioimiseksi.

Lue lisää

Finib Hallinnonturvaan sisältyy myös Lexia Asianajotoimisto Oy:n maksuton Legal Helpdesk, joka tarjoaa sähköposti- ja puhelinneuvontaa pienimuotoisissa asunto-osakeyhtiöitä ja isännöintiä koskevissa oikeudellisissa kysymyksissä. Mikäli esitettävää kysymystä ei pystytä ratkaisemaan maksuttoman neuvonnan puitteissa, Lexian edustaja ilmoittaa asiasta ja tarjoaa mahdollisuutta sopia erikseen toimeksiannosta Finib Oy:n asiakkaille.

Lexia Asianajotoimisto Oy on vaativaan kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut joustavasti ja tehokkaasti palveleva asiantuntijaorganisaatio, jolla on laaja ja pitkäaikainen kokemus asunto-osakeyhtiö-, rakennus- ja kiinteistötoimialasta.

Yhteystiedot:

Tiina Hallberg, OTK
Peter Jaari, asianajaja, varatuomari, osakas
p. 010 4244 200

Finib Hallinnonturva-asiakkaiden maksuttomat Helpdesk-neuvontakyselyt ohjataan Lexialle sähköpostiosoitteeseen finib.helpdesk@lexia.fi.

Finib Hallinnonturva