Avoimet työpaikat

Löydät täältä tällä hetkellä avoimet työpaikat.

 

Vakuutusmeklariassistentti kiinteistötiimiin

Finib Oy on 25-vuotias kotimainen vakuutusmeklaripalveluita tarjoava yritys. Olemme vakuutusyhtiöistä riippumaton vakuuttamisen asiantuntija ja toimimme asiakkaiden edustajana ja edunvalvojana vakuutusyhtiöiden suuntaan. Asiakkaitamme ovat isännöitsijätoimistot, kiinteistösijoittajat sekä yritykset. Olemme vakavarainen ja kannattava yhtiö ja tavoittelemme hallittua kasvua.  Toimistossamme Helsingin Lauttasaaressa työskentelee reilut 30 vakuutusalan ammattilaista.

Tärkein tehtävämme on huolehtia asiakkaidemme kattavasta vakuutusturvasta sekä korvauspäätösten oikeellisuudesta. Tärkein arvoistamme on työntekijöiden hyvinvointi.

Tehtävän kuvaus

Haemme assistenttia kiinteistövakuutustiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Työssä toimit vakuutusmeklarin apuna ja työparina asiakkaidemme kiinteistövakuutusten hoitoon liittyvissä tehtävissä, kuten kohteen haltuunotossa, vakuutus- ja kiinteistötietojen tarkistamisessa, vakuutusten kilpailuttamisessa sekä muissa vakuutusten hallinnointiin liittyvissä monipuolisissa asioissa. Olet jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiimme ja vakuutusyhtiöihin, pääasiassa sähköpostitse, mutta myös puhelimitse.  Työn tekemistä tukee Finibin itse kehittämä ja ylläpitämä moderni tietojärjestelmä.

Pääset tekemään yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa sekä syventämään osaamistasi vakuutusalalta kokeneen ja ammattitaitoisen organisaation tuella.

Edellytämme

  • soveltuvaa, mieluiten kaupallista peruskoulutusta
  • työkokemusta vakuutus- tai rahoitusalalta
  • tuntemusta eri vakuutuslajeista, erityisesti vahinkovakuutuksista
  • vastuuntuntoa, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja yhteistyökykyä
  • kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan
  • MS Office -ohjelmien hallintaa

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi viihtyisän ja turvallisen työympäristön (omat huoneet) valoisassa toimistossamme Lauttasaaressa. Finibillä on myös käytössä etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Sirpa Bitter-Helve, puh.  050 534 1960. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla sirpa.bitter-helve@finib.fi viimeistään 29. tammikuuta 2021.